Going abroad

print

STEP 6: RETURN TO AVANS

Bovenstaande tabs geven je extra uitleg bij de Going Abroad Checklist. Deze uitleg hoort bij het onderdeel "Return to Avans."Een beurs uit het VSBfonds aanvragen
Studeer jij binnenkort af, en wil je graag verder studeren of onderzoek doen in het buitenland? Vraag dan een beurs aan bij VSBfonds.

VSBfonds stelt elk jaar een aantal beurzen beschikbaar voor bevlogen en gemotiveerde studenten die zich verder willen ontwikkelen. Motivatie en betrokkenheid bij je omgeving zijn voor VSBfonds belangrijker dan je cijferlijst. Deze beurs is een gift van maximaal € 10.000.

Aanvragen kan tot en met 1 maart. Lees de informatie en vraag een beurs aan op de site van VSB.

Laatst bijgewerkt op 6 februari 2020.

Je hebt je stagebeoordeling ontvangen en die is goedgekeurd door zowel het stagebedrijf als de stagebegeleider bij je Avansacademie. Meer informatie hierover vind je bij jouw academie.

Laatst bijgewerkt op 8 april 2020.

Je hebt je ondertekende stagebeoordeling doorgestuurd naar je Avansacademie. De academie kan dan de ECTS credits toekennen en verwerken in Osiris. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van je resultaten bij de juiste persoon binnen je academie.

Laatst bijgewerkt op 15 januari 2020.

Ga je op uitwisseling in semester 1 (eindigend op 31 januari) dan moet je je Erasmus+ beursdossier bij terugkeer uiterlijk op 1 april compleet hebben gemaakt. Voor semester 2 (eindigend op 31 juli) is deze deadline 1 oktober. Kijk voor meer info bij de tab 'Regeling'bij Erasmus+ beurs.

Laatst bijgewerkt op 20 februari 2020.

We hopen dat je een waardevolle en leuke tijd hebt gehad in het buitenland! Deel je ervaringen door ze aan andere studenten te vertellen tijdens een Student Information Fair of Pre-departure session. Neem hiervoor contact op met het International Office

Facebook-community

Als je het leuk vindt kan je jouw ervaringen delen via onze Facebook-community Avans Goes Abroad. Schrijf een leuk verslag van jouw periode in het buitenland. Enthousiasmeer je medestudenten die een volgend semester vertrekken of overtuig de twijfelende student om toch een ervaring in het buitenland op te gaan doen.

Daarnaast vindt jouw academie het ook fijn als je jouw ervaringen wilt delen.

Meer info

Meer informatie hierover vind je bij jouw academie.

Laatst bijgewerkt op 8 april 2020.
Avans goes Abroad

Facebook groep

Word lid!

Flowchart Corona

Going Abroad SPRING 2022

Flowchart STUDY

Flowchart Corona

Going Abroad SPRING 2022

Flowchart TRAINEESHIP

Brexit FAQ

Brexit FAQ

Student FAQ